Eladó lakás Budapest VI. ker 69 000 000 Ft

Leírás

Zeneakadémiánál!!
TÖBBGENERÁCIÓS lakás!!
3 KÜLÖNÁLLÓ INGATLANRA VÁLASZTHATÓ lakás!!
ELADÓ egy NAGY BELMAGASSÁGÚ, 88 nm-es, lakásnem messze a Zeneakadémiától.
A társasház Budapest SZÍVÉBEN, körúton belül a méltán híres Zeneakadémia közelében található. A ház AIRBNB engedéllyel rendelkezik. Ha új otthona mellett egy PROFITÁBILIS befektetést is keres, ezzel a lakással garantált a siker!
A tágas terek, a JÓ ALAPRAJZ mind-mind azt erősítik, hogy a lakás RENDBKÍVÜL NAGY POTENCIÁLLAL rendelkezik. A nagy belmagasság pedig TERET enged az otthonukat személyre szabni vágyóknak. A fűtésről gáz konvektor rendszer gondoskodik.Az ingatlan a A Liszt Ferenc térhez közel, a szórakozó és éttermi negyednél található, mégis kellően elszeparált ahhoz, hogy a pihenés, nyugalom ideje alatt ne zavarjanak kívülről érkező hangok. Központi elhelyezkedése miatt különböző buszcsaládok, villamos, metro mindössze 3 perc sétára találhatóak. Szóval, ha keres egy CENTRÁLIS fekvésű, felújítandó lakást, mely mellett jelentős HASZONRA tehet szert, akkor ne habozzon, EZ AZ OTTHON ÖNRE VÁR!
Készséggel állok rendelkezésére a hét bármely napján, valamint a Duna House teljes kínálatával kapcsolatban keressen bizalommal!
Ha nem veszem fel, ne csüggedjen, hamarosan visszahívom!
pl. Érd.: Sinkovicz Tamás +36 30 891 8689

Referencia szám: LK063862

Lakás részletei

Ár: 69 000 000 Ft
Méret: 88 négyzetméter
Azonosító: 11288355
Irodai azonosító: LK063862-4475059
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Felújítandó
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 3

Térkép