Eladó lakás Budapest XIII. ker 42 200 000 Ft

Leírás

A Frangepán utca elején, az Árpád hídtól pár percre eladóvá vált (tulajdonostól) egy kiváló állapotban lévő, bútorozott 41nm-es lakás.
Az ingatlan egy tégla építésű társasház magasföldszintjén helyezkedik el, 3 percre az Árpád híd és Forgach utcai metró állomásoktól.
A LAKÁS:A lakást többször újítottuk fel 2007-ota, a társasházat is folyamatosan modernizálják (jelenleg is).
A lakáshoz tartozik és a vételár részét képezi a beépített konyhabútor és gépek, gardrób helyiseg, mosógép, bútorok és egyéb berendezési tárgyak. Az ingatlan költözésre kész állapotban van.
A nappali - hálószobában laminált padló van.
A lakás fűtéséről elegáns gáz-cirkó kazán gondoskodik.
Az ingatlan havi rezsije kedvező.
A TÁRSASHÁZ:A lakás egy lift nélküli, három emeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el.
Az épület a múlt század elején épült.
A lakók biztonságát elektromos beléptető rendszer és kamera szavatolja.

A KÖRNYÉK: Az ingatlan az Árpád híd lábától, a Göncz Árpád Városközpont metró megállójától 3 percre, Angyalföldön található, mely nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen a belváros kapujában páratlan infrastruktúrával rendelkezik. Gyalogosan néhány percre helyezkedik el több áruházlánc üzlete is (Spar, Aldi, stb.).
A környéken drogéria, gyógyszertár, pékség, kávézó, benzinkút, kisebb boltok és üzletek sokasága várja a vásárlókat. Továbbá bank, posta, háziorvosi rendelő és önkormányzati hivatal is található a közelben. Autóval 3-5 perc alatt érhetjük el a Duna Plázát vagy a WestEnd Bevásárlóközpontot, ahol temérdek üzlet és szolgáltatás áll a rendelkezésünkre.

Az ingatlan vonzáskörzetében a bölcsödétől a középiskoláig számos színvonalas oktatási intézmény is megtalálható, így a környék remek választás lehet kis és nagy gyermekes családoknak egyaránt. Autóval néhány percre található a Városliget és a Margitsziget is, ahol télen-nyáron kulturális események várják az érdeklődőket, és gyönyörűen felújított sétányok fogadják az andalgókat. A zöld területet keresők és a sportolni vágyók felfedezhetik a Városligetben vagy a Margitszigeten kialakított kivilágított futó-, kosárlabda- és focipályákat, szabadtéri edzőgépeket.
A gyalogosan néhány perc alatt megközelíthető Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda is remek kikapcsolódási- és sportolási lehetőséget biztosít a leendő tulajdonosok számára.
KÖZLEKEDÉS:A parkolás a környéken fizetős, de a tulajdonos 2000 Ft-ért éves parkolómatricát válthat ki.
Az Árpád hídi távolsági autóbusz állomás gyalogosan, míg a Nyugati pályaudvar metróval 10 percre található, ami fontos lehet a vidékre gyakran utazóknak.
A környék tömegközlekedése éjjel-nappal kiváló. A közelben található az 1-es villamos, a M3-as metró és több busz (26, 32, 34, 106, 115, 120) megállója is, így a lakásból a város minden pontja könnyedén megközelíthető. Több éjszakai busz is megáll a környéken: 901, 918, 950, 950/A.

Lakás részletei

Ár: 42 200 000 Ft
Méret: 41 négyzetméter
Azonosító: 11386806
Irodai azonosító: LK012428-4642291
Cím: Budapest 13. ker.i 41 nm-es lakás eladó
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota:
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 1

Térkép